Velkommen til Hurumsprinten lørdag 23.april 2022.

For publikum som vil stå på Showkulen er det å anbefale at dere parkerer i Oredalen ved Lindum og tar buss, eller går opp i løypa. På Showkulen vil det være kiosk og toalett tilgjengelig. Det vil også være mulig å kjøre opp for handikappede som sitter i rullestol. Ta kontakt for avtale, eller snakk med vaktene på bussholdeplassen.

Se skilt ved Tofteveien. Bommen opp til parkeringen vil åpne kl.08.00 og stenge kl. 18.00.
Parkering kr. 50 pr. bil, buss opp til Showkulen kr 50 pr. person tur-retur. Prisen dekker innleid transport. Bussene starter ca kl 08.30 og kjører kontinuerlig fram til løpet slutter, men det må minst være 4-6 personer før bussen kjører ned. Det er mulig å betale med vipps eller kontanter.

I Kleivene er det også fint å slå seg ned. For de som står her, ber vi om at dere tar hensyn til de små granplantene som grunneier satte ut for noen år siden. Det er ikke lov til å telte/campe i svingen. Litt lenger opp, etter svinger er det en fin fjellknaus der man kan campe og ha god oversikt.

Avgrunnsdalen: bommen blir åpnet på fredag for alle som vil parkere og overnatte. Bommen stenger lørdag morgen, ca kl 09.00 og åpner ikke før løpet er ferdig.

Publikum som vil være på Rødbysætra: Her kan man kjøre inn til Fuglemyr og parkere bilen. Åpen kiosk.

På Showkulen vil det i år være en kioskvogn som selger pølser, vafler, kaffe, sjokolade og brus. Betaling via Vipps eller kontant.

Det er også fint å stå på Kjærlighetsodden, men der er det ikke plass til mange biler. Både rett før og rett etter Kjærlighetsodden går det veier inn i skogen som det er mulig å parkere, kjør langt inn i veien, tenk på bilen. Mye steinsprut og støv ødelegger lakken på biler! Parkering langs etappen skjer på eget ansvar.

Er du helt ukjent på Hurum og ikke vet hvor disse lokale stedene er? Se kart over området her på siden.

Ta også en titt på sikkerhetsskjemaet som ligger her. Husk at vaktene er der for din sikkerhet, og blir du bedt om å flytte deg så gjør det. Sperreband blir satt opp langs hele løypa der publikum ikke kan stå. Plakater med sikkerhetsregler blir også hengt opp.

Der det er publikumsvakt er det også en søppelsekk, det er fint om du bruker disse. Ser du ikke en, så er vi takknemlige for at du tar med deg søpla når du drar hjem igjen. Hold naturen ren, da trives vi bedre i skog og mark.

Ta deg tid til å lese informasjon om hvordan du forholder deg til regler og normer på rally.
Tenk sikkerhet for deg selv og de du har med deg i skauen.
Ingen biler har vikeplikt for gående! Og ingen biler kan kjøre ut i veien før bilen med skiltet: «OPPSAMLER» har kjørt gjennom etappen.

Vi ønsker alle som skal være publikum hjertelig velkommen.

Sikkerhet – publikum

rallyvettregler-12-2009

kart publikum med info